USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Rüya Bayegan'a 'Yeni İpek Yolu Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

BGN Grup CEO’su Rüya Bayegan, Yeni İpek Yolu Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Rüya Bayegan'a 'Yeni İpek Yolu Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
02-10-2024 18:38

Ödül, 1 Ekim Birleşik Arap Emirlikleri'nin Fujairah kentinde düzenlenen Gulf Intelligence Enerji Pazarları Forumu'nda, ADNOC Trading CEO’su Ahmad Bin Thalith tarafından takdim edildi. Uluslararası seçim komitesi, Rüya Bayegan’a ‘küresel enerji piyasalarındaki lider stratejileri ve yenilikçi yönetim anlayışı’ nedeniyle bu ödülü verdi. Bu prestijli ödül, her yıl Asya, Orta Doğu ve Afrika’da enerji ve ticaret yollarının dönüşümüne katkıda bulunan küresel liderlere veriliyor.

Geçmiş ödül sahipleri arasında Petronas’ın eski üst düzey yöneticisi Arif Mahmood, TotalEnergies’in ticaret biriminin başkanı Thomas Waymel ve BAE’nin ADNOC Grubu CEO’su Sultan Al-Jaber gibi önemli isimler yer alıyor.


Rüya Bayegan'a 'Yeni İpek Yolu Yaşam Boyu Başarı Ödülü'


Dubai, Cenevre, Houston, Londra, Rotterdam ve Singapur gibi stratejik enerji merkezlerinde 22 lokasyonda faaliyet gösteren Rüya Bayegan’ın liderliğinde şirket, BGN Energy’nin yakın zamanda kurulan orta ve üst akış yatırım birimi, petrol üretimine yatırım yapmanın yanı sıra 2030’a kadar önemli ölçüde yenilenebilir enerji kapasitesi yaratmayı da planlıyor.

LPG ticaret birimlerinden birini kurmanın yanı sıra LNG (sıvılaştırılmış doğal gaz) ve SAF (sürdürülebilir havacılık yakıtı) gibi yeni ticaret alanlarına yatırım yaptı ve karbon giderimi üzerine projeler geliştiriyor.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler