USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sadece İstanbul! Şarkıcı Sinan Akçıl'dan Murat Kurum'a seçim şarkısı

Şarkıcı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı'nın AK Partili İBB Başkan Adayı Murat Kurum’a seçim şarkısı yaptı.

Sadece İstanbul! Şarkıcı Sinan Akçıl'dan Murat Kurum'a seçim şarkısı
29-02-2024 16:58

Şarkıcı ve besteci Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum için bir seçim şarkısı hazırladı.

"Aşkımız Eser Olur" şarkısını sosyal medya hesabından paylaşan Murat Kurum, Sinan Akçıl'a teşekkür etti.

Sinan Akçıl da Kurum'un paylaşımını alıntılayarak, "Yolunuz açık olsun.. Bu şarkı da İstanbul gençliğinin sesi olsun inşallah" yazdı. Paylaşılan klip kısa sürede binlerce kez görüntülenirken, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Öte yandan Murat Kurum'un bugün Başakşehir’deki “Üniversiteliler İle Üniversite Hazırlık Öğrencilerini Buluşturma” programına Sinan Akçıl da katıldı.

Akçıl burada yaptığı konuşmada "Kendisini tanıdığım günden beri ona karşı çok güzel duygular besliyorum. Bir İstanbullu olarak geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim" dedi.

Yolunuz açık olsun..bu şarkı da İstanbul gençliğinin sesi olsun inşallah❤️ #aşkımızeserolur https://t.co/QFbQOEPqfn

— Sinan Akçıl (@sinanakcil) February 29, 2024 Etiketler murat kurum sinan akçıl şarkı istanbul seçim şarkısı Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Mustafa Sarıgül, özel jette ekonomiyi eleştirdi Mustafa Sarıgül, özel jette ekonomiyi eleştirdi MHP Kırklareli Belediye Başkan adayının seçim şarkısı gündem oldu: 'Abe yeter artık' MHP'li adaydan 9/8'lik seçim şarkısı Kağıthane'de korkunç kaza kamerada: Motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklenip otomobilin altına böyle girdi Kağıthane'de korkunç kaza kamerada! Kalbinden vurulup hayatını kaybetmişti. Marketteki dehşet anlarının görüntüsü ortaya çıktı! İşte markette alışveriş yapan evli çiftin silahlı saldırıya uğradığı o anlar... Marketteki dehşet anlarının görüntüsü ortaya çıktı Mersin'de dehşet! Polis, kavga ettiği komşusuna kurşun yağdırdı. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Mersin'de dehşet! Polis, komşusuna kurşun yağdırdı Savunma Sanayii Başkanı Görgün yayınladı: Milli Muharip Uçağı KAAN'dan yeni görüntüler geldi Milli Muharip Uçağı KAAN'dan yeni görüntüler geldi
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler