USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Samsung Galaxy S25 Ultra, Asimetrik Tasarımla Gelecek

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın tasarımıyla ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Ice Universe tarafından gündeme getirilen iddiaya göre telefon, asimetrik bir tasarıma sahip olacak.

Samsung Galaxy S25 Ultra, Asimetrik Tasarımla Gelecek
14-07-2024 16:42

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un gelecek yılın başlarında duyuracağı Galaxy S25 Ultra modeli ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Akıllı telefon sektörünün güvenilir sızıntı kaynaklarından Ice Universe, yaklaşmakta olan telefonun tasarımıyla ilgili dikkat çeken bir bilgi paylaştı.

Hatırlayan okurlarımız vardır; bundan birkaç hafta önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Samsung Galaxy S25 Ultra'nın oval köşelere sahip olacağından bahsetmiştik. Ice Üniverse tarafından yapılan yeni açıklama, Galaxy S25 Ultra'nın tasarımında bundan daha fazla değişiklik göreceğimizi ortaya koyuyor. 

Samsung Galaxy S25 Ultra, asimetrik bir tasarıma sahip olacak

Samsung Galaxy S25 Ultra

Ice Universe tarafından gündeme getirilen iddiaya göre Samsung Galaxy S25 Ultra, asimetrik bir tasarıma sahip olacak. Bu asimetrik tasarım kapsamında telefonun arka kısmı nispeten kavisli, ön kısmı ise daha sert hatlara sahip olacak. Samsung'un böyle bir tasarımı daha iyi tutuş hissi sağlamak için yapacağı düşünüyor. 

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler