USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Şarja İhtiyaç Duymayan Zırhlı Tesla Cybertruck

Askeri araç çözümleri sunan Archimedes Defense, Unplugged Performance iş birliği ile en dayanıklı Tesla Cybertruck'ı inşa etti.

Şarja İhtiyaç Duymayan Zırhlı Tesla Cybertruck
18-08-2024 13:58

Archimedes Defense, Unplugged Performance ile ortaklık kurarak dünyanın en dayanıklı Tesla Cybertruck'ını oluşturdu. Archimedes Defense'ın UP.FIT adlı filo bölümünün imzasını taşıyan araç, daha önce polis kuvvetleri tarafından tasarlanan araçlardan oldukça farklı ve Sting adı verilen paketlere odaklanıyor. Bu araç, her türlü yere ulaşabiliyor, üstelik şarj ihtiyacı da olabiliyor. 

Bu paketlerden Sting Baja, Unplugged Performance'ın Invincible off-road gövde kitine sahip. Bu araç, off-grid maceralar için Starlink bağlantısına da sahip. Araçta Cybertruck'ı 125 kilowatt'a kadar süper şarj edebilen "kompakt, hafif, frunk'a monte edilmiş" AMP Drive G125TM elektrik jeneratör seti de yer alıyor. 800W doğrudan tahrikli piston jeneratörü Jet A, JP-8, dizel ve biyodizel yakıt kullanabiliyor. 

Kurşun geçirmez kit de bulunuyor

tesla cybertruck

Aracı daha da zırhlı isteyenler için ise Sting APC paketi bulunuyor. Bu pakette IED ve mayın koruması içeriyor. Zırh kaplaması ise 14,5mm ağır makineli tüfek mermilerine de dayanabiliyor. Bu paket muhtemelen askeri kullanım amacıyla üretilecek. 

cybertruck

İki araç arasında ara noktada ise Sting Protector paketi yer alıyor. Bu model 7,62mm saldırı tüfeğine dayanabiliyor. Şirketten gelen açıklamaya göre bu model, özel, kurumsal ve devlet müşterileri için tasarlandı.

Bu modeller hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler