USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

Sigorta Acenteleri Birliği Derneği, Meclis ve Maliye Bakanlığı önünde eylem yaptı

Kıbrıs Türk Sigorta Acenteleri Birliği Derneği, Sigorta Hizmetleri Düzenleme ve Denetim Yasası’nda yapılacak değişikliğin sektörü olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle Cumhuriyet Meclisi ve Maliye Bakanlığı önünde eylem…

Sigorta Acenteleri Birliği Derneği, Meclis ve Maliye Bakanlığı önünde eylem yaptı
28-10-2024 14:13

Kıbrıs Türk Sigorta Acenteleri Birliği Derneği, Sigorta Hizmetleri Düzenleme ve Denetim Yasası’nda yapılacak değişikliğin sektörü olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle Cumhuriyet Meclisi ve Maliye Bakanlığı önünde eylem yaptı.

Kıbrıs Türk Sigorta Acenteleri Birliği Başkanı Sermet Benli, Meclis önünde yaptığı açıklamada, sigorta sektörünün bel kemiğini oluşturan acentelerin hazırlanan değişiklik yasa tasarısıyla işlevsiz hale getirilmeye çalışıldığını savunarak, tasarısının bu haliyle geçmemesi için mücadele edeceklerini söyledi.

Meclis önündeki eylemin ardından eyleme katılanlar, Maliye Bakanlığı’na yürüdü.

Birlik Başkanı Benli burada da, “Bundan sonraki süreçlerde, biz acenteleri doğrudan etkileyen konularda bizlere bilgi verilmemesi ve süreçlere dahil edilmememiz durumunda, tepkimizin büyük olacağını belirtmek isteriz” dedi.

Sermet Benli, adil, şeffaf ve sürdürülebilir bir sigorta sektörü için, sigorta acenteleri olarak her zaman yapıcı bir yaklaşım sergilemeye hazır olduklarını da vurguladı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler