USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sinan Ateş'in ailesine saldırı

Ankara'da öldüren eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldıran bir kişi gözaltına alındı.

Sinan Ateş'in ailesine saldırı
02-10-2024 16:13

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasında kararın açıklanmasına bir saat kala bahçede bir kişi Sinan Ateş'in ailesine saldırdı.

Saldırgan gözaltına alındı.

Sinan Ateş'in annesi hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden yaşananları aktaran SÖZCÜ Muhabiri İlknur Yağumli, "Selma Ateş, salon bahçesinde otururken kimliği belirsiz bir kişi aldı. Remzi Çayır ve pek çok siyasetçi de oradaydı. Şu an hem aile hem de avukatlar bu olayın olacağını biliyorduk diyor. Saniye Ateş de sinir krizi geçirdiği için ambulansa götürülüyor. Saldıran kişi gözaltına alındı. Saldıran kişi beyaz kapüşonlu bir kişi." dedi.

SELMA ATEŞ: "SALDIRIYA UĞRAYACAĞIMIZI BİLİYORDUM"

Saldırıya uğrayan Selma Ateş, "Saldırıya uğrayacağımızı biliyordum. Bu saldırı gerçekleşseydi benim de katlimi izleyecektiniz. Selma için adalet mi diyecektiniz? Bana bir şey olursa saydığım isimlerden şikayetçiyim dedim. Selma Ateş şöyle dedi böyle dedi diyorlar. Benim kardeşim katledildi sokak ortasında. Ben susayım mı?" dedi.

Selma Ateş şunları söyledi:

"BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI'DIR"

"Benim başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu MHP ve Ülkü Ocakları'dır. İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın ve diğer isimlerdir. Sinan Ateş'in hesabını sorana kadar devam edeceğim. Saldırgan Mertcan Kılıç'ı tanımıyorum, ismini yeni duyuyorum"

Ayşe Ateş'in avukatı Şeyda Şahin, "Olaydan önce birileri kamera kaydına almışlar. Ailenin tanıdığı biri değildi. Bununla ilgili arkadaşlarımız fotoğraf çekti. Şikayetçi olacağız. Selma Hanım'a temas gerçekleştirilemeden müdahale edildi." dedi.

AYŞE ATEŞ'TEN İLK AÇIKLAMA: "YARIN SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞMEYECEĞİNİN GARANTİSİ VAR MI?"

Ayşe Ateş saldırı sonrası yaptığı paylaşımda, "Devlet Bahçeli'nin tehditlerinin, hedef göstermelerinin neticesi Bugün fiziki müdahale oldu, yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul. Gerçeği bile bile yalan konuşup iftira atacak kadar midesiz, bir kadına saldıracak kadar haysiyetsiz ve şerefsizler. Bugün fizikî müdahale gerçekleşti. Yarın ateşli silahla saldırı gerçekleşmeyeceğinin garantisi var mı? Onca polisin arasında, adliyenin bahçesinde bunu yapanlar yarın bir gün sokakta yalnız yürürken neler yapmaz. Sinan’ı aldılar, Musa Baba’mızı aldılar, şimdi sıra Saniye Anne’mizde mi, Sinan’ın kardeşlerinde mi? Soyumuzu mu kurutacaklar? Bu katillere, vandallara, vahşilere kim dur diyecek?" ifadesini kullandı.

BAHÇELİ DÜN ANNEYİ HEDEF ALMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dünkü grup toplantısında kendisine hakkını helal etmediğini söyleyen Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş için, "MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları'nı ne de MHP'yi çiğnetmem. Özgür Özel sana diyorum iddiaların aynı şahsın gibi çürüktür. Yaşı başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak, siyasi kışkırtmanın figüranı olmak hanımefendiye asla yakışmamaktır. Herkes haddini bilsin. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz. Kanat çırpan akbabaların da kanatlarını da yolar koparırız." sözleriyle hedef almıştı.

Kaynak: SACITASLAN.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler