USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sol şeritte panikleyince böyle kaza yaptı! O anlar saniye saniye kamerada

Küçükçekmece'de sol şeritte sinyal vermeden aniden çıkan sürücü arkadan hızla gelen otomobil nedeniyle panik yaptı. Arkadan gelen otomobilin sürücüsü hız kesmeyince tekrar sağ şeride geçmek isteyen sürücü panikleyince kaza yaptı. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Sol şeritte panikleyince böyle kaza yaptı! O anlar saniye saniye kamerada
04-03-2024 12:54

Kaza Küçükçekmece Atakent Mahallesi mevkii E-5 Yanyol'da geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Araç kamerasına yansıyan görüntülere göre, bir sürücü kontrolsüz ve sinyalsiz şekilde sol şeride geçti. Bu sırada sol şeritte hızla ilerleyen otomobil selektör yaptı. Arkasından hızla gelen otomobil nedeniyle panik yapan sürücü tekrar sağ şeride geçmek isterken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Önce başka bir araca ardından bariyerlere çarpan otomobil savruldu. Arkadan gelen araçtakiler ise yardım etmek yerine küfürler ederek yollarına devam etti.

Etiketler kaza küçükçekmece trafik Görüntü Beylikdüzü’nden: İşyerine böyle kurşun yağdırdı! İşyerine kurşun yağdırdı! İşte o anlar... Beylikdüzü'nde film sahnelerini aratmayan görüntü! Polis, dur ihtarına uymayan motosikletliyi böyle kovaladı Beylikdüzü'nde film sahnelerini aratmayan görüntü! İstanbul’da taksi krizleri kamerada: Taksici, taksimetre açmayıp bin lira istedi, bir diğer yolcu da taksimetre ücretini böyle ödemedi İstanbul’da taksi krizleri kamerada! İstanbul Maltepe'de akran zorbalığı kamerada! Defalarca yumrukladı, başına böyle silah dayadı Defalarca yumruklayıp başına silah dayadı! Dev gemilerin suya ilk indirildiği anlar sosyal medyada gündem oldu Dev gemiler suya böyle indiriliyor! İşte o anlar Küçükçekmece'de 19 aracın lastiklerini bıçakla patlattılar! O anlar saniye saniye kamerada 19 aracın lastiklerini bıçakla patlattılar!
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler