USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Spotify, Şarkı Sözlerini Ücretsiz Kullanıcılara Yeniden Sunmaya Başladı

Spotify, mayıs ayında şarkı sözlerini ücretli abonelere özel yapmıştı. Gelen tepkilerin ardından bu karardan geri adım atıldı.

Spotify, Şarkı Sözlerini Ücretsiz Kullanıcılara Yeniden Sunmaya Başladı
31-07-2024 13:48

Spotify, geçtiğimiz mayıs ayında çok tartışmalı bir karar alarak normalde herkese gösterilen şarkı sözlerini Premium’a özel yapmıştı. Bu kararla ücretsiz kullanıcılar, ayda sadece 3 şarkının sözlerini görüntüleyebiliyordu. Bu hamle, şirketin daha fazla ücretli abone çekme çabalarının bir parçasıydı.

Ancak şarkı sözlerini ücretli yapmak, çok büyük tepki gördü. Gelen şikâyetlerin ardından şirket, kararından vazgeçtiğini duyurdu.

Şarkı sözleri yeniden ücretsiz olacak ancak sınırlama olup olmayacağı belli değil

Spotify tarafından yapılan açıklamaya göre bugün itibarıyla ücretsiz kullanıcılar, şarkı sözlerine yeniden ulaşmaya başlayacaklar. Herkese gelmesinin birkaç hafta sürebileceğini belirtelim. Bu geri adımın, gelen büyük tepkilerin ardından kullanıcıları mutlu edeceğini söylemek mümkün.

Bir şirket sözcüsü, TechCrunch’a yaptığı açıklamada sürekli testler gerçekleştirdiklerini, bu yüzden özelliklerde değişiklikler yapabileceklerini aktardı: “Spotify’da sürekli olarak testler gerçekleştiriyoruz. Bu, özelliklerimizin kullanılabilirliğinin katmanlar, pazarlar ve cihazlar arasında değişebileceği anlamına geliyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde şarkı sözlerinin kullanılabilirliğini ücretsiz kullanıcılar için genişleteceğiz.”

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler