USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

Taçoy: Demokrasi iradesi kazanacak

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, UBP İlçe Kongrelerine ilişkin mesaj yayımladı. Gerçekleşen ilçe örgütü seçimlerinde demokrasi iradesinin öne çıkması temennisinde bulunan Taçoy,…

Taçoy: Demokrasi iradesi kazanacak
18-08-2024 18:33

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, UBP İlçe Kongrelerine ilişkin mesaj yayımladı.

Gerçekleşen ilçe örgütü seçimlerinde demokrasi iradesinin öne çıkması temennisinde bulunan Taçoy, “Demokrasi geleneği en köklü parti olan UBP’de bugün gerçekleşen ilçe örgütü seçimlerinin sonuçlarının öncelikle hepimize hayırlı olmasını dilerim. UBP için yarışan birbirinden değerli tüm adaylarımızı tüm içtenliğimle kucaklıyor ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Yarın sabah hepimizin yine aynı partide olacağımızı ve bu parti çatısı altında ülkemizin daha güzel yarınlara ulaşması için çalışacağımızın altını çizmek isterim” diyen Taçoy, yaptıkları tüm uyarılara rağmen, hala bazı isimlerin UBP’ye hiç yakışmayan davranışlarında ısrarlı olduklarını ve demokrasiyi rafa kaldırmaya niyetlendiklerini görmekte olduğunu öne sürdü.

Hasan Taçoy, bu duruma çok üzüldüğünü ama üzülmenin tek başına çare olmadığını, o nedenle de bu duruma karşı mücadele veren herkesin yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Taçoy, “Bugün gerçek iradenin hakim geleceğine olan inancım tamdır.

İrade hakim gelecek, UBP kazanacak… Bunun için de “DEMOKRASİ İRADESİ KAZANACAK” Hak ettiğimiz güzel günlere ulaşacağız ve bu güzel günlere yürüyüşümüz bugün başlamıştır” ifadelerini kullandı.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler