USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

Töre'den Macaristan'ın Devlet Kuruluş Günü'nü kutladı

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türk Devletleri Teşkilatı gözlemci üye Macaristan'ın Devlet Kuruluş Günü'nü kutlayıp, Macaristan'a müreffeh bir gelecek temennisinde bulundu. Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya…

Töre'den Macaristan'ın Devlet Kuruluş Günü'nü kutladı
20-08-2024 17:12

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türk Devletleri Teşkilatı gözlemci üye Macaristan'ın Devlet Kuruluş Günü'nü kutlayıp, Macaristan'a müreffeh bir gelecek temennisinde bulundu.

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, Töre, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“20 Ağustos Macaristan Milli Günü'nün idrak edildiği bu anlamlı günde, birliğimizin, dirliğimizin, kardeşliğimizin ebedi olmasını, birlik beraberlik içerisinde dünya tarihine örnek olmamızı temenni ediyorum. Kısa bir müddet önce Macaristan Türk Hun Kurultayında yer alıp Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni temsil ederken Türk Dünyasının sarsılmaz birlik beraberliğini bir kez daha yaşama şerefine nail oldum. Tüm Macar kardeşlerime bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi alaka ve misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Yaşasın Türk-Macar kardeşliği, yaşasın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, yaşasın Türk Devletleri Birliği”

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler