USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Töre: TSK’yı güçlendirmek hepimizin görevi

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı adına Direktör Emekli Albay Murat Dirican'ı kabul etti. Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’nda gerçekleşen kabulde…

Töre: TSK’yı güçlendirmek hepimizin görevi
02-08-2024 10:13

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı adına Direktör Emekli Albay Murat Dirican'ı kabul etti.

Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’nda gerçekleşen kabulde konuşan Başkan Töre, Kıbrıs Türk Halkı’nın 96 yıl boyunca Türk Ordusunu beklediğini, bu bekleyiş sırasında varoluş mücadelesi verdiğini, seneye de Mutlu Barış Harekatı’nın 51. Yılını kutlayacaklarını belirtti.

Töre, Emekli Albay Murat Dirican'ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde görev yapmış ve yakından tanıyan bir isim olduğunu anımsatarak ,Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı adına yapılan çalışmaları takdirle izlediklerini söyledi.

Töre, “Türk Silahlı Kuvvetleri ne kadar güçlü olursa caydırıcılık da o kadar etkin olur, onun için de güçlendirmek herkesin boynunun borcudur” ifadelerini kullandı.

Bölgenin büyük bir ateş çemberinin içerisinde olduğunu belirten Töre, Filistin’de yaşanan soykırımı kınadıklarını kaydetti.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı adına Direktör Emekli Albay Murat Dirican da vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından karşılıklı hediye teatisi yapıldı.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler