USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Türkiye - Brezilya voleybol maçı dev ekranda izlenecek

Trendyol’un ‘Milliler Dev Ekranda, Taraftar Parkta’ sloganıyla A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın bugün saat 18:15’te Brezilya’yla oynayacağı bronz madalya maçında Sanatçılar Parkı’ndaki dev ekrandan izlenebilecek.

Türkiye - Brezilya voleybol maçı dev ekranda izlenecek
10-08-2024 15:08

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Paris 2024 Olimpiyatı maçları Trendyol sponsorluğunda Sanatçılar Parkı’nda kurulan dev ekranda takip ediliyor.

Filenin Sultanları’nın Paris 2024 Olimpiyatları'nda İtalya karşısında verdiği yarı final mücadelesi, binlerce taraftarın coşkulu desteğiyle Sanatçılar Parkı’nda izlendi.

Gün boyunca milli sporcuların yer aldığı diğer müsabakalar da parkta takip edildi.

Trendyol, bir araya gelen sporseverler için çeşitli etkinlikler düzenledi.

Langırt, halter fotoğraf alanı, mini voleybol ve futbol sahaları gibi aktivitelerin bulunduğu alanda, katılımcılara yarı final maçı öncesinde soru-cevap oyunlarıyla voleybol topları hediye edildi.

Maçın öncesinde DJ'in çaldığı enerjik şarkılara Türk bayraklarıyla eşlik eden kalabalık, Paris’teki yarı final mücadelesinde Filenin Sultanları’na hiç dinmeyen tezahüratlarıyla destek verdi.

CÜNEYT ARKIN SANATÇILAR PARKI’NDA, DEV EKRANDA İZLENECEK

Filenin Sultanları, bugün saat 18.15'te Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma, bir kez daha ‘Milliler Dev Ekranda, Taraftar Parkta’ sloganıyla Trendyol sponsorluğunda Sanatçılar Parkı’nda dev ekranda canlı olarak yayınlanacak.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda, bugün ve yarın millilerin sahada olduğu her müsabaka, Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda, dev ekranda izlenecek.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler