USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Turna.com, Yunus Hayal’i atadı

Turna.com, Ürün Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na Yunus Hayal’i atadı.

Turna.com, Yunus Hayal’i atadı
05-08-2024 22:38

Seyahat platformu Turna.com, Yunus Hayal’i Ürün Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CPO) olarak stratejik yönetim ekibine dahil etti.

Yunus Hayal, özellikle otel ve konaklama hizmetleri alanındaki uzmanlığıyla tanınıyor. HotelBeds’de EMEA Bölgesel Satış Direktörlüğü görevini üstlenen Hayal, aynı zamanda Jolly Tur’da Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunda da uzun süre çalışmalar yürüttü. Hayal, son olarak Paximum’da ticaret direktörü olarak görev alıyordu.

‘Akıllı Uçuş,’ ‘Kart Puanları ile Seyahat’ ve ‘Koşulsuz Bilet İptali’ gibi hizmetler sunan Turna.com, Hayal’in katılımıyla konaklama alanındaki ürün ve hizmet yelpazesini genişletmeyi ve bu dikeydeki stratejisini güçlendirmeyi amaçlıyor.

KIRMIZI: "ÖNEMLİ KATILIMLAR YAPMAYI PLANLIYORUZ"

Turna.com CEO’su Kadir Kırmızı, Yunus Hayal’in aralarına katılmasıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Yunus Hayal’in ekibimize dahil olması, seyahat çözümlerimizin daha entegre ve kapsamlı bir şekilde sunulmasını sağlayacak. 2024 yılının başından itibaren çalışan sayımızı iki katına çıkardık ve Manivela Ventures’tan aldığımız yatırımla büyüme hedeflerimizi daha da yukarıya taşıyoruz. Ekibimizi en iyilerle güçlendirerek, müşteri deneyiminde iddialı olma konusundaki hedefimizi sürdürüyoruz. Ulaşım alanındaki güçlü konumumuzu konaklama ve diğer seyahat hizmetleriyle entegre ederek, müşterilerimize tüm seyahat ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılama imkanı sunacağız. Yunus Hayal gibi sektörün en iyileriyle çalışmak, bu vizyonumuzu hayata geçirmemizi sağlayacak. Yakın gelecekte ekibimize başka önemli katılımlar da yapmayı planlıyoruz.”

HAYAL: "YENİLİKÇİ VE MÜŞTERİ ODAKLI ÇÖZÜMLER SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yunus Hayal, Turna.com ailesine katılmaktan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Turna.com’un vizyonu ile seyahat sektöründe edindiğim deneyimleri birleştirerek, yenilikçi ve müşteri odaklı çözümler sunmaya devam edeceğiz. Bu benim için yeni ve heyecan verici bir dönemin başlangıcı. Türkiye’de otel dağıtım kanallarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflerken, aynı zamanda yurt dışına açılmayı da planlıyoruz. Bu doğrultuda, Turna.com’un sektördeki güçlü konumunu daha da ileriye taşımak ve müşterilerimize benzersiz seyahat deneyimleri sunmak için çalışacağız. Birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.”

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler