USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kıbrıs

Üstel , Acarkan için başsağlığı mesajı yayımladı

Başbakan Ünal Üstel de Cumhuriyet Meclisi eski başkanlarından Ayhan Halit Acarkan'ın  hayatını kaybetmesi nedeni ile yayınladığı mesajda duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başbakan Ünal Üstel Cumhuriyet…

Üstel , Acarkan için başsağlığı mesajı yayımladı
29-09-2024 21:47

Başbakan Ünal Üstel de Cumhuriyet Meclisi eski başkanlarından Ayhan Halit Acarkan'ın  hayatını kaybetmesi nedeni ile yayınladığı mesajda duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Başbakan Ünal Üstel Cumhuriyet Meclisi eski başkanlarından Ayhan Halit Acarkan'ın  hayatını kaybetmesi nedeni ile sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

Başbakan Üstel Mesajında şu ifadelere yer verdi.

“ Cumhuriyet Meclisi eski başkanlarından çok kıymetli meslektaşım Ayhan Halit Acarkan'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Kıbrıs Türk toplumunun varoluş mücadelesinin simge isimlerinden olan Merhum Acarkan'ın, ne Türk Mukavemet Teşkilatı’nda üstlendiği görevler, ne UBP’ye,  ne de belediye başkanlığı ve milletvekilliği dönemlerinde KKTC‘ye verdiği hizmetler unutulacaktır.

Acarkan ailesine en derin başsağlığı dileklerimi iletiyor, merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır diliyorum. Ruhu şad olsun…

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler