USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Üstel: Bu seçimlerin tek kazananı UBP’dir

Başbakan Ünal Üstel, seçimli kongrelerin başarıyla tamamlandığını belirterek, “Bu seçimlerin tek kazananı UBP’dir” dedi. Üstel, 21 Eylül’deki büyük kurultayda da zaferin UBP ve KKTC’nin olacağını…

Üstel: Bu seçimlerin tek kazananı UBP’dir
18-08-2024 22:27

Başbakan Ünal Üstel, seçimli kongrelerin başarıyla tamamlandığını belirterek, “Bu seçimlerin tek kazananı UBP’dir” dedi. Üstel, 21 Eylül’deki büyük kurultayda da zaferin UBP ve KKTC’nin olacağını vurguladı.

Başbakan Ünal Üstel, bugün gerçekleştirilen seçimli kongrelerin büyük bir olgunluk ve demokratik şekilde yapıldığını belirtti.

Üstel, sandıklara giderek oy kullanan tüm üyelere teşekkür ederek, parti içi demokrasinin işlerliğine katkıda bulunduklarını vurguladı.

Üstel, tüm adayları, partiye hizmet aşkı ve çalışma isteğinden dolayı tebrik eden Üstel, seçimleri kazanan tüm kardeşlerine görevlerinde başarılar diledi. Ayrıca, seçimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına katkıda bulunan divanlarda görev alan tüm üyelere teşekkür etti.

Üstel, üyelerin tüm seçim bölgelerinde iktidarın güçlenmesi ve istikrarın sürmesi yönünde açık bir tavır sergilediğini belirtti.

Seçimlerin kaybedeni olmadığını, tek kazananın UBP olduğunu ifade eden Üstel, “Bu seçimlerde zafer partimizindir” dedi.

Kurultay sürecinin devam ettiğini ve 21 Eylül’de yapılacak büyük kurultayda da kazananın UBP ve KKTC olacağını belirten Üstel, iktidarla ve istikrarla yola devam edeceklerini vurguladı.

Üstel'in yayımladığı tam metin şöyle:

“Değerli kardeşlerim,

Bugün tüm ilçelerimizde, demokrasi şölenine dönüşen seçimli kongrelerimizi büyük bir olgunlukla ve demokratik şekilde gerçekleştirmiş. bulunuyoruz.

Sandıklara giderek, oylarını kullanan ve parti içi demokrasimizin çalışmasına katkı sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Partisine hizmet aşkını yüreğinde hisseden, partisi için çalışma isteğini ortaya koyan, tüm adaylarımızı tebrik ediyorum.

Seçimleri kazanan tüm kardeşlerime üstlenmiş oldukları görevlerinde başarılar diliyorum.

Divanlarda görev alarak, seçimlerimizin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına katkı sağlayan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Üyelerimiz bugün tüm seçim bölgelerinde, iktidarımızın güçlenmesi ve istikrarın sürmesinden yana açık bir tavır sergilemiştir.

Bu seçimlerin kaybedeni yoktur.

Bu seçimlerin tek kazananı vardır o da UBP’dir. Bu seçimlerde zafer partimizindir.

Kurultay sürecimiz devam ediyor.

21 Eylül’de gerçekleştireceğimiz büyük kurultayımızda da, kazanan yine UBP olacaktır, kazanan yine KKTC olacaktır.

Kimsenin kuşkusu olmasın, iktidarla ve istikrarla yolumuza devam edeceğiz.”

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler