USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Yine Ertelendi

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, bu defa da 2025'in ilk yarısına ertelendi.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Yine Ertelendi
20-08-2024 23:22

2019 yılından beri ertelene ertelene bir hâl olan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, bu defa da 2025 yılının ilk yarısına ertelendi. En azından oyun, Paradox'un iptal ettiği yapımlar arasında yer almamış oldu. Oyun, bir kez daha gecikmeye uğramazsa 2025 yılının ilk yarısında bilgisayar, Xbox Series X ve S ile PlayStation 5'e gelecek.

Paradox Interacitve CEO Yardımcısı Mattias Lilja ve The Chinese Room yaratıcı yönetmeni Alex Skidmore, yaptıkları açıklamada "oyuncularına yüksek-kaliteli oyun sunmak için" yapımın çıkışını ertelediğini belirtti. Paradox, yakın zamanda pek çok oyunu iptal etmiş ve bazı stüdyoları da kapatmıştı. 

Öncelik oyunu parlatmakta

vtm 2 bloodlines

Yapılan açıklamaya göre aslında oyun ilk açıklanan tarihte yayımlanmaya hazır ancak Paradox ve The Chinese Room, "oyunu parlatmayı öncelikli hâle getirmeye" karar verdi. Ek geliştirme sürecinin "test ve lansman arasındaki süreyi uzatarak kalite güvence oluşturmak ve oyunu hazır olduğunda piyasaya sürmeyi sağlamak" için kullanılacağı belirtildi. 

Açıklamaya göre bu zaman ayrıca oyunun hikâyesini genişletmek için kullanılacak. Bu yapımda daha fazla farklı son bulunacak. Öte yandan oyunun geliştirme sürecinin son aşamalarına yaklaşıldığı ve oyunun yeterince iyi seviyeye geldiğinde çıkış tarihinin de paylaşılacağı belirtildi. 

Orijinal Vampire: The Masquerade - Bloodlines, 2004 yılında Troika Games tarafından geliştirilmiş ve kült bir yapım hâline gelmişti. 

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler