USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

X, Grok İçin Bir Dizi Yeni Özellik Üzerinde Çalışıyor

X'in Grok'un kapsamını genişletmek için yeni özellikler üzerinde çalıştığı tespit edildi. Ancak bu özelliklerin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor.

X, Grok İçin Bir Dizi Yeni Özellik Üzerinde Çalışıyor
06-07-2024 09:58

Dünyanın en popüler mikroblog platformu X, bundan bir süre önce "Grok" ismini verdiği yapay zekâ aracını kullanıma sundu. X Premium aboneleri, bir süredir bu yapay zekâ ile etkileşime giriyorlar. Gelen son haberler ise X'in Grok ile ilgili yeni planlarının olduğunu gözler önüne seriyor.

Bağımsız bir geliştirici, X'in Grok için çalıştırdığı bazı yeni özelliklere ulaşmayı başardı. Edinilen bilgilere göre X, Grok'u platform içine daha fazla entegre etmeyi amaçlıyor. Bu bağlamda; Grok için yeni bir sohbet penceresi geliştiriliyor. Ayrıca Grok, hesaplarla ilgili bilgiler verip, bir paylaşımdaki tek bir kelime için sorgulama yapabilecek.

Grok'un yeni özellikleri işte böyle görünecek

Grok

Grok'un yeni özelliklerinden bir tanesi, hesaplarla ilgili bilgiler verebilecek olması. Bir hesabın üzerine dokunan kullanıcı, Grok'tan daha fazla bilgi isteyebilecek. Ancak Grok'un hesaplarla ilgili nasıl bilgiler vereceği şimdilik belli değil.

X

Üzerinde çalışılan bir diğer yenilik ise kullanıcıların, Grok'u küçük bir sohbet penceresi içinde kullanmalarını sağlayacak. Böylece kullanıcılar, bir yandan Grok ile konuşup, diğer yandan X'teki sayfalar arasında gezinebilecekler. 

Grok

Tespit edilen son özellik de bir kelime üzerinden Grok sorgusu yapılmasını sağlayacak. Bu özellik çeviri amacıyla da kullanılabilir gibi görünüyor.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler