USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

X, San Francisco'da Bulunan Merkez Ofisini Kapatıyor

X'in San Francisco'da bulunan merkez ofisini kapatacağı iddia edildi. Şirket içi e-postalar aracılığıyla ortaya çıkan karar, X'te yeni bir dönemin başlamasını sağlayacak. Peki X, neden böyle bir karar aldı?

X, San Francisco'da Bulunan Merkez Ofisini Kapatıyor
06-08-2024 17:52

Dünyanın en popüler mikroblog platformu X ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. The New York Times, X'in San Francisco'da (Kaliforniya) bulunan merkez ofisini kapatmaya karar verdiğini iddia etti. Şirket içi e-posta sistemi aracılığıyla öğrenilen karar, birkaç hafta içerisinde uygulamaya konacak gibi görünüyor. Bu merkez ofis, o zamanlar Twitter olarak anılan platformun kurulduğu yerdi.

Edinilen bilgilere göre söz konusu e-posta bizzat X'in CEO'su Linda Yaccarino tarafından çalışanlara gönderildi. Yaccarino, bu kararın tüm personeli etkileyeceğini ancak şirketin geleceği için önemli olduğunu ifade etti. Linda Yaccarino, merkez ofiste çalışan tüm personelin, yeni dönemde yine Kaliforniya'da bulunan San Jose'deki ofiste çalışmalar yapılacağını belirtti.

Peki X, neden böyle bir karar aldı?

x merkez ofisini kapatıyor

X'in San Francisco'da bulunan merkez ofisini kapatma kararı, aslında Elon Musk ile ilgili. Milyarder iş insanı, Kaliforniya Valisi Gavin Newsom'ın geçtiğimiz dönemlerde aldığı bir kararı eleştirmiş, hatta şirket merkezini Teksas'a taşıyacağını söylemişti. The New York Times'ın ulaştığı e-posta, söz konusu karar için ilk adımın atıldığının açık bir göstergesi.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler