USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

X'ye Yeni Bir Para Kazanma Yöntemi Geliyor

X'e premium hesap sahiplerinin gelirlerini artırmayı amaçlayan yeni bir para kazanma sistemi geliyor. X Premium kullanıcılarının birbirleriyle girdikleri etkileşimler, para kazanmalarını sağlayacak.

X'ye Yeni Bir Para Kazanma Yöntemi Geliyor
10-10-2024 15:42

Dünyanın en popüler mikroblog platformu X, kullanıcıların kazançlarını artırmayı vadeden yeni bir sistem duyurdu. Sadece X Premium aboneleri için geçerli olacak bu yeni para kazanma sistemi, kullanıcıların birbirleriyle olan etkileşimlerine odaklanıyor. Yani kullanıcılar birbirlerinin paylaşımlarını yanıtladıkça para kazanacaklar.

Yapılan resmî açıklamaya göre X Premium aboneleri, birbirleriyle etkileşime girdikçe daha fazla para kazanma fırsatı yakalayacaklar. Üstelik etkileşime girilen premium kullanıcı sayısı ne kadar yüksek olursa elde edilen kazanç da buna paralel olarak artacak.

Usulsüzlük yapanlar tespit edilecek

X Premium gelir artırma

X'in konuyla ilgili açıklamasına göre premium hesap sahipleri, yeni kazanç sisteminde takip edilecekler. Etkileşimlerini yapay olarak artırmaya çalışan kullanıcılar tespit edilecek ve ödeme programından çıkarılacaklar.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler