USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yılın En Çok Beklenen Oyunlarından Olan Avowed Ertelendi!

Microsoft, stratejik bir karar alarak yılın en çok beklenen oyunlarından olan Obsidian imzalı Avowed'ı hazır olmasına rağmen önümüzdeki yıla erteledi.

Yılın En Çok Beklenen Oyunlarından Olan Avowed Ertelendi!
03-08-2024 13:18

En önde gelen oyun şirketlerinden biri olan ve Microsoft bünyesinde faaliyet gösteren Obsidian Entertainmant, bir süredir Avowed ismi verilen birinci şahıs fantastik bir RPG geliştiriyordu. Şimdiye kadar yayımlanan görüntülerden güzel olabileceği görülen yapım, 2024’ün belki de en çok beklenen oyunlarından biriydi.

Avowed’ın normalde bu yılın kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak bu hafta başı ertelenebileceğine dair iddialar ortaya çıktı. Microsoft ise bugün yaptığı resmî bir duyuruyla ertelemeyi doğruladı.

Avowed, bu yıl çok fazla oyun çıkacak olması nedeniyle Şubat 2025'e ertelendi 

Xbox tarafından X üzerinden yapılan paylaşımda yakında çıkacak oyunlara yer verildi. Platform, çok fazla oyunun geleceğini aktarırken Avowed’ın tarihinde değişikliklere gittiklerini aktardı. Oyunun, artık 18 Şubat 2025’te, yani bir sonraki yıl çıkacağı ifade edildi.

Erteleme kararı oyunun geliştirme süreciyle alakalı değil. Zaten gelen bilgilerin çoğu, büyük oranda hazır olduğunu söylüyor. Peki durum böyleyse neden bu tarz bir karar alındı? Aslında mantıklı bir nedeni var: Bu yıl çok fazla oyun çıkacak olması.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler