USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YouTube'un Android Sürümünde Tasarım Değişikliği Yapılacak

YouTube'un Android sürümünde çok ufak bir tasarım değişikliği yapılacak gibi görünüyor. Bu tasarım değişikliği ile alt çubuk, bulanıklaştırılmış bir görünüm kazanacak. Bu değişiklik, uygulamanın daha modern görünmesini sağlayacak.

YouTube'un Android Sürümünde Tasarım Değişikliği Yapılacak
17-08-2024 12:08

ABD merkezli teknoloji devi Google, dünyanın en popüler çevrim içi video platformu YouTube'un Android sürümünde çok ufak bir değişiklik yapacak gibi görünüyor. Bu ufak değişiklik, kullanıcı deneyimini çok da etkilemeyecek ancak daha modern bir görünüm sunacak.

Edinilen bilgilere göre YouTube'un Android sürümündeki tasarım değişikliği, alt çubukta kendini gösterecek. Mevcut versiyonlarda tamamen opak bir yapıya sahip olan çubuk, yeni tasarımda bulanıklaştırılmış bir hâle bürünecek. Bu bulanıklığın arkasında ise akıştaki videoların renkleri gösterilecek.

YouTube'un yeniden tasarlanan alt çubuğu böyle görünecek

YouTUbe

YouTube, üzerinde çalıştığı yeni alt çubuk ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Hâl böyle olunca yeni tasarımın ne zaman kullanıma sunulacağına ilişkin bir bilgiye sahip değiliz. YouTube'un karardan vazgeçme olasılığı da mevcut.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler