USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yunanistan’da yanan alanlarda yağma başladı

Yunanistan’da yanan alanlarda yağma başladı. Yağma olaylarıyla ilgili bir kişi tutuklandı, 10 kişi gözaltına alındı. Yanan bazı alanlarda giriş çıkışlar yasaklandı.

Yunanistan’da yanan alanlarda yağma başladı
16-08-2024 12:08

Sözcü Gazetesi'nden Yaşar Anter'in haberine göre Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında 4 gün önce başlayan ve halen devam eden orman yangınlarında seksen ev 40 işyeri küle dönmüştü.

Yangınlardan sonra bölgeye gelen ve yağmacılık yapan 1 kişinin tutuklandığı ve 10 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Polis ve asker yangın bölgelerindeki ev ve işyerlerinin etrafında önlem aldı.

Yunanistan’ın Attika bölgesinde 5 gün önce başlayan ve hızla yayılan orman ve tarım arazileri yangınında yüzlerce hektar ormanlık alan kül olurken Atina yakınlarındaki Penteli kentinde 80 ev ve 40 işyeri yandı. Yanan alanların tahliye edilmesinin ardından bölgeye gelen gruplar yağmaya başladı.

YANAN EVLERE YAĞMA

Yanan ev ve işyerlerinden yağma yapan yanan evlerden eşya çıkartırken yakalanan bir kişi tutuklandı, 10 kişi gözaltına alındı.

BAZI BÖLGELERE GİRİŞ ÇIKIŞ YASAKLANDI

Yağma olaylarına karşı polis ve askerlerin yanan bölgelerde devriye nöbetlerini arttırdığı belirtildi. Yanan bazı bölgelere giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Yangında zarar gören ev ve işyerlerinde hasar tespit çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler