Gündem

Android 16 Güncellemesi Almayacak Oppo Telefonlar Belli Oldu

OPPO'nun Android 15 güncellemesi sonrası güncelleme almayacak telefonları belli oldu.

Android 16 Güncellemesi Almayacak Oppo Telefonlar Belli Oldu
16-08-2024 22:23

OPPO, Android 15 güncellemesi ile birçok modeline son işletim sistemi güncellemesini sunmaya hazırlanıyor. Güncelleme, Android dünyasına heyecan verici yenilikler getirirken, bazı OPPO kullanıcılarının cihazlarının Android 15'ten sonra yeni işletim sistemi güncellemeleri almayacağı da biliniyor. Kullanıcıların cihazlarını güncel ve güvenli tutabilmeleri için artık alternatif modellere geçiş yapmaları gerekecek.

Android 15, son büyük güncellemesi olacak OPPO telefonlar

android 15

OPPO Find X5 ProOPPO Find X5OPPO Reno 10 Pro+OPPO Reno 10 ProOPPO Reno 10OPPO Reno 9 Pro+OPPO Reno 9 ProOPPO Reno 9OPPO Reno 8T 5GOPPO Reno 8TOPPO F23OPPO K11xOPPO K11OPPO A60OPPO A3 ProOPPO A3xOPPO A3

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Android 15 güncellemesinden sonra bu cihazların yeni işletim sistemi güncellemeleri alamayacağı öngörülüyor. Bu değerlendirme geçmiş güncelleme politikaları dikkate alınarak yapılmıştır.

Yeniliklerden yararlanmak isteyen kullanıcıların, bu cihazların sunduğu özellikleri ve potansiyel alternatifleri göz önünde bulundurarak plan yapmaları gerekebilir. Kullanıcıların cihazlarını uzun süre güncel ve güvenli tutabilmek için alternatifler üzerinde düşünmeleri faydalı olacaktır.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER