Gündem

Ankara'da korkunç kaza kamerada: Kontrolden çıkan mikser 7 aracı böyle biçti

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde yoldan çıkan transmikser park halindeki 7 araca çarptı. Kazada ölen veya yaralanan olmadı.

Ankara'da korkunç kaza kamerada: Kontrolden çıkan mikser 7 aracı böyle biçti
12-03-2024 10:38

Edilen bilgilere göre kaza saat 17:30 sıralarında meydana geldi. İstanbul yolu üzerinde seyir halinde olan transmikser kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan araç park halinde bulunan 7 araca çarptı. Çarptığı otomobilleri sürükleyen mikser 2 aracı altına alarak durabildi. Araçların içinde kimsenin olmaması faciayı önledi. Kazada ölen veya yaralanan olmazken vatandaşların ihbarı üzerinde olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle yolun bir kısmı ulaşıma kapanan yol kazanın kaldırılmasının ardından tekrar açıldı.

Etiketler ankara kaza mikser Garson, boğazına et parçası takılan müşteriyi heimlich manevrasıyla kurtardı Heimlich manevrası hayat kurtardı! İşte o anlar Böyle vicdansızlık görülmedi! Kasadaki parayı çalan hırsızlar, SMA'lı bebek için konulan yardım kutusunu da çaldı Böyle vicdansızlık görülmedi İşte o anlar... Böyle rahatlık görülmedi! Önce ellerini yıkadı, sonra da apartmanın önündeki motosikleti çaldı. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Böyle rahatlık görülmedi! İşte o görüntüler... Trafikte kamyonun kasasına bakanlar şaştı kaldı: Geri dönüşüm kamyonunun üzerindeki yavru köpek böyle kurtarıldı Trafikte kamyonun kasasını görenler şaştı kaldı! O anların görüntüsü ortaya çıktı! Kırıkkale'de kuyumcu kuryesini böyle gasp etmişler Kuyumcu kuryesini böyle gasp etmişler Yolu kapatıp tek teker üstünde gittiler! Başakşehir'de motosikletli grubun o anları kameraya böyle yansıdı Yolu kapatıp tek teker üstünde gittiler!
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER