Gündem

Apple Store Kapandı! [Güncel]

Apple, çevrimiçi mağazası Apple Store'u bir kez daha kapattı. Bu durum, "Yine mi zam geliyor?" iddialarını beraberinde getirdi.

Apple Store Kapandı! [Güncel]
09-09-2024 14:32

Apple, tüm Apple ürünlerine erişim sağlayabildiğiniz ve satın alabildiğiniz çevrimiçi mağazası Apple Store'u bir kaz daha kapattı. En son kapandığında zamlı fiyatlarıyla açılan mağazanın kapanması, "Yeni bir zam daha mı geliyor?" iddialarını da beraberinde getirdi.

Apple Store’un Türkiye sayfasına girdiğinizde her lansmandan önce olduğu gibi “Hemen döneceğiz.” başlığı ve “Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen yakında tekrar deneyin.” uyarısıyla karşılaşıyoruz.

Bu kez gerçekten zam geliyor olabilir

apple store abd

Aslına bakacak olursak Apple, her lansman öncesinde yeni ürünlerini web sitesine eklerken Apple Store'u erişime kapatıyor. Dolayısı ile Apple Store'un kapatılması, direkt olarak "Zam geliyor!" demek değil. ANCAK Apple Türkiye'nin ürünlere son kez zam yapmasından bu yana dolar kuru %10 civarında arttı. Bu nedenle Apple'ın bu akşamki iPhone 16 lansmanı ile birlikte gerçekten de tüm ürünlerine zam yapması bekleniyor.

Bu arada muhtemel yeni fiyatları merak ediyorsanız sizi şöyle alalım:

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER