Gündem

Asus Tuf H3 Wireless Oyuncu Kulaklığı Alınır mı?

İndirimli fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken Asus Tuf H3 Wireless Oyuncu Kulaklığı'nı inceledik. Eğer bir kulaklık ihtiyacın varsa bu içerik tam sana göre.

Asus Tuf H3 Wireless Oyuncu Kulaklığı Alınır mı?
09-07-2024 10:47

Ses kalitesi ve kablosuz kullanımda gecikme olmaması nedeniyle kullanıcılar tarafından oldukça olumlu yorumlar yapılan Asus Tuf H3 Wireless Oyuncu Kulaklığı, oyun oynamayı sevenlerin tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor.

Armoury Crate yazılımı sayesinde istediğiniz gibi kişiselleştirebileceğiniz bu ürün, indirimli fiyatı ile kaçırılmayacak bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Bilgisayar, PlayStation 5 ve Nintendo Switch™ ile uyumlu olan Asus Tuf H3 Wireless Oyuncu Kulaklığı; 2.4 GHz bağlantısı, 7.1 çevresel ses etkisi, derin baslar gibi özellikleri ile karşımıza çıkıyor.

Hızlı soğuyan kulak yastıkları ve paslanmaz çelikten yapılmış kafa bandı sayesinde oluşan hafif tasarımı, uzun süreli kullanımlarda rahatlık sağlıyor.50 mm Asus Essence sürücüleri, hava geçirmez bölme tasarımı ve sanal 7.1 çevresel ses özelliği ile TUF Gaming H3 Wireless Kulaklık; oyun içi deneyiminizi oldukça güçlendiriyor.TUF Gaming H3 Wireless Kulaklık; 2,4 GHz kablosuz bağlantı teknolojisiyle bluetooth kulaklıklara kıyasla daha az gecikmeye sağlarken, neredeyse gerçek zamanlı bir ses iletimi yapabiliyor.Uzun pil ömrü sayesinde tek şarjda 15 saat boyunca kesintisiz oyun oynayabilirsiniz. 25 metreye kadar uzanan menzili sayesinde istediğiniz zaman bilgisayar başından kalkabilir, sinyal kaybı yaşamadan dolaşabilirsiniz.Armoury Crate ile desteklenen Sanal 7.1 çevresel ses teknolojisi, oyunlarda rakiplerinize karşı avantaj sağlayabileceğiniz hassas sesler sunar.Kulak yastıklarının üzerine yerleştirilmiş olan (mikrofon açma/kapama, ses düzeyi kontrolü ve ses kapatma, güç düğmesi, şarj göstergesi) tuşlar sayesinde oldukça kolay kontrol edilebilir.TeamSpeak ve Discord sertfikalarına sahip tek yönlü boom mikrofonu olan TUF Gaming H3 Wireless Kulaklık, net bir iletişim imkanı sunar.

Diğer Özellikleri

Pasif Gürültü ÖnlemeKulaklık Frekans Tepkisi: 20 - 20000 HzMikrofon Frekans Tepkisi: 50 –10000 HzEmpedans: 32 OhmAğırlık: 307 g

İndirim fırsatı tükenmeden Asus Tuf H3 Wireless Oyuncu Kulaklığı Hepsiburada güvencesiyle satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Asus Tuf H3 Wireless Oyuncu Kulaklığı Amazon güvencesiyle sepetinize eklemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumları

Sizin için diğer önerilerimiz;

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER