Gündem

Baṣbakan Ünal Üstel, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Baṣbakan Ünal Üstel, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Üstel mesajında, şunları kaydetti;

Baṣbakan Ünal Üstel, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı
31-07-2024 16:03

Baṣbakan Ünal Üstel, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Üstel mesajında, şunları kaydetti;

“Kıbrıs’ın fethinin 453’üncü, Türk Mukavemet Teşkilatı’nın kuruluşunun 66’ıncı, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’mızın kuruluşunun 48’inci yıl dönümlerini kutlamanın gururunu yaşamaktayız.

Her şartta, milli şuurunu asla yitirmemiş, vatanını, onurunu korumasını bilmiş Kıbrıs Türk Halkı, Direnişini, Anavatan Türkiye’nin desteği ile Türk Mukavemet Teşkilatı sayesinde en üst noktaya taşımış, varoluş mücadelesini onurla vermiştir.

Toplumsal Direniş Bayramı vesilesiyle bir kez daha vurgulamak istiyorum ki; TMT ile direnen, Güvenlik Kuvvetlerimizle güçlenen Kıbrıs Türkü, Anavatanımızın güvencesiyle, geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir.

Bu vesileyle; Kıbrıs Türkünün adadaki tarihsel varoluş mücadelesi yolunda canlarını ortaya koyarak bu toprakları vatan yapan tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve varoluş mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyor, Kıbrıs Türkü’nün kayıtsız ve şartsız yanında olan Anavatan Türkiye’mize, tüm TSK ve Güvenlik Kuvvetleri mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyor, halkımızın “1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum.”

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER