Gündem

Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümünde 19 Temmuz gecesi ‘Şafak Nöbeti’ tutulacak

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 50. yıl kutlamaları çerçevesinde bu yıl da Yavuz Çıkarma Plajı’nda Şafak Nöbeti tutulacak. Kıbrıs Türk halkının özgürlüğünü ve onurlu…

Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümünde 19 Temmuz gecesi ‘Şafak Nöbeti’ tutulacak
11-07-2024 13:18

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 50. yıl kutlamaları çerçevesinde bu yıl da Yavuz Çıkarma Plajı’nda Şafak Nöbeti tutulacak.

Kıbrıs Türk halkının özgürlüğünü ve onurlu duruşunu bir kez daha göstermek ve sahip çıkmak için 19 Temmuz’da icra edilecek Şafak Nöbeti’nde buluşalım.

Çeşitli gösterilerin ve konserlerin yer alacağı etkinlik saat 20:30’da başlayacak.
Şafak Nöbeti etkinliği BRT1’den canlı yayınlanacak.

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 50. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, Barış Harekatı’nın başladığı yer olan Alsancak Yavuz Çıkarma Plajı’nda 19 Temmuz gecesi Şafak Nöbeti tutulacak.

Şafak Nöbeti için saat 20.30’da Yavuz Çıkarma Plajı çemberinde toplanılacak. Ardından fener alayı Yavuz Çıkarma Plajı İskelesi’ne yürüyecek.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Fener alayı korteji ile başlayacak nöbette dualar okunacak, SAT timi gösteri yapacak, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Bandosu ve Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği konser verecek.

TRT sanatçıları Dünya Tekin, Zafer Albayrak ve Gökçe Nur Semerci’nin konser vereceği gecede, sevilen sanatçı Ferhat Göçer de sahne alacak.
Etkinlikte havai fişek ve lazer gösterileri de yer alacak.

Şafak Nöbeti etkinliği BRT1’den canlı yayınlanacak.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER