Gündem

Başbakan Üstel, Adıyaman Valisi Varol ile görüştü

İsias Hotel Davası'nın dördüncü duruşması için Adıyaman'a giden Başbakan Ünal Üstel, Adıyaman Valisi Osman Varol ile bir araya geldi. Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol ile bir…

Başbakan Üstel, Adıyaman Valisi Varol ile görüştü
22-10-2024 12:18

İsias Hotel Davası'nın dördüncü duruşması için Adıyaman'a giden Başbakan Ünal Üstel, Adıyaman Valisi Osman Varol ile bir araya geldi.

Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol ile bir araya gelen Başbakan Ünal Üstel kısa süren bir görüşmenin ardından açıklama yaptı.

Başbakan Ünal Üstel açıklamasında, 6 Şubat deprem felaketinde kaybedilen canlar için adalet arayışlarının sürdüğünü vurguladı. Üstel, İsias Otel'de hayatını kaybedenler için Adıyaman'da görülen davada çıkacak kararın, Türkiye'de benzer olayların tekrar yaşanmaması adına örnek teşkil etmesi gerektiğini ifade etti.

Başbakan Ünal Üstel, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybedenler için büyük bir acı yaşandığını belirtti.

Valimiz Sayın @DrOsmanVarol, bazı programlara katılmak üzere ilimizi teşrif eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Ünal Üstel’le bir araya geldi. pic.twitter.com/i5HSwRPMZu

— Adıyaman Valiliği (@adiyamangovtr) October 22, 2024

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER