Gündem

Belçika sahilinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu! O bomba böyle patlatıldı

Belçika sahilinde daha önce bulunan ve İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba, Belçika'nın Koksijde kasabası sahilinde kontrollü şekilde patlatıldı.

Belçika sahilinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu! O bomba böyle patlatıldı
02-03-2024 10:58

Belçika'nın Koksijde kasabası sahilinde, daha önce bulunan ve İkinci Dünya Savaşı'na ait bir bomba, kontrollü bir şekilde patlatıldı. Belçika'da, İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombalara sık sık rastlanmaktadır. Geçtiğimiz yıl 11 Mart'ta da bölge sivil girişine kapatıldıktan sonra 30 kilogram patlayıcı içeren bomba, kontrollü şekilde patlatılmıştı.

Etiketler bomba belçika sahil ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki kar fırtınası böyle görüntülendi Kaliforniya'da kar fırtınası! İşte o görüntüler Tayland'da maymunlar şehri istila etti: Hayat durma noktasına geldi O şehri maymunlar ele geçirdi! Kassam Tugayları görüntüleri paylaştı: Gazze'de İsrail tankları ve askerleri böyle hedef alındı Kassam Tugayları görüntüleri paylaştı Kan donduran anlar kamerada: Brezilya'da silahlı soyguncuyu durdurmak isteyen genç kız, annesinin gözü önünde can verdi Brezilya'da kan donduran anlar kamerada! Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke'a İmparatorluk Nişanı Emilia Clarke'a İmparatorluk Nişanı Putin'den Batı'ya nükleer silahlı gözdağı! Nükleer silah taşıyabilen stratejik bombardıman uçağı 'Tu-160M' ile böyle uçtu Putin'den Batı'ya Nükleer silahlı gözdağı!
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER