Gündem

Beyaz örtünün bürüdüğü ormanda ailesine seslenen vaşak fotokapana böyle yansıdı

Beyaz örtünün bürüdüğü ormanda ailesine seslenen bir vaşak, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce doğaya yerleştirilen fotokapana takıldı.

Beyaz örtünün bürüdüğü ormanda ailesine seslenen vaşak fotokapana böyle yansıdı
17-02-2024 13:48

Tarım ve Orman Bakanlığı DKMP Genel Müdürlüğünce yaban hayatının korunması ve izlenmesi amacıyla doğaya yerleştirilen fotokapanlar, her gün farklı görüntüleri kaydetmeye devam ediyor.

Bu çerçevede, beyaz örtünün bürüdüğü karla kaplı ormanda ailesine seslenen bir vaşak, fotokapana yansıdı. DKMP, o anları, sosyal medya hesabından “Bizim sevimli vaşak ailesine sesleniyor sanırım. Hey! Hadi toplanın fotoğraf çektireceğiz, çabuk olun, kayda başladı bile makine” ifadesiyle paylaşıldı.

Etiketler vaşak fotokapan Bursa'da meydan muharebesini aratmayan görüntü! Aileler arasındaki palalı kavga kamerada Aileler arasındaki palalı kavga kamerada Güngören'de yol verme kavgasında yumruklar havada uçuştu! O anlar kameraya böyle yansıdı Yol verme kavgasında yumruklar havada uçuştu! Eyüpsultan'da kontrolden çıkan otomobil güvenlik kulübesine daldı! Feci kaza saniye saniye böyle görüntülendi Eyüpsultan'da feci kaza! İşte o anlar... Hatay'da doğal gaz patlaması! Hattan sızan gaz korku dolu anlar yaşattı. O anlar kameraya böyle yansıdı Hatay'da doğal gaz patlaması! İşte o görüntüler... Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: İlk defa pasaport alan genç kızın açıklaması izleyenleri güldürdü Sosyal medya bu genç kızı konuşuyor! Diyarbakırlı babanın Galatasaray sevgisi gündem oldu! Oğlunun adını ‘Amed Icardi’ koydu Oğlunun adını ‘Amed Icardi’ koydu!
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER