Gündem

Beylikdüzü’nde dehşet anları kamerada! Dükkanın camlarını silerken silahlı saldırıya uğradı!

Beylikdüzü’nde dükkanın camlarını silerken yaya olarak gelen bir şahısın silahlı saldırısına uğrayan esnaf, ayağından yaralandı. Yaşananlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken kapüşonlu saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Beylikdüzü’nde dehşet anları kamerada! Dükkanın camlarını silerken silahlı saldırıya uğradı!
01-03-2024 10:28

Olay, dün sabah saatlerinde Gürpınar’da bir butik mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işletme sahibi D.K. eşiyle beraber mağazayı açtıktan sonra camları silmeye başladı. Bu sırada eli silahlı kapüşonlu bir şahıs camları silen D.K.’ya art arda ateş etmeye başladı. Can havliyle dükkana giren D.K. eşinden yardım istedi. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. D. K. ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis kaçan şüpheliyi arama çalışmalarına başladı. Esnafın hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken saldırganı tanımadığını söyledi.

SALDIRI ANI KAMERADA

Yaşanan silahlı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, D.K.’nın camı silerken kapüşonlu saldırganın yaya olarak gelip art arda ateş etmesi ve sonrasında olay yerinden kaçması yer alıyor.

Etiketler beylikdüzü esnaf silahlı saldırı cam Kaldırımda yürürken gökten taş yağdı! Elazığ'da bir vatandaşın ölümden kıl payı kurtulduğu anlar böyle görüntülendi Kaldırımda yürürken gökten taş yağdı! Bursa'da şoke eden anlar kamerada: Polisi görünce geri vitese taktı, son sürat kaçmaya çalıştı Bursa'da şoke eden anlar kamerada Konya'da feci kaza saniye saniye kamerada: İki motosiklet kafa kafaya böyle çarpıştı Konya'da feci kaza saniye saniye kamerada Görüntüler Isparta'dan: Şoför, rahatsızlanan köpeği yolcu otobüsüyle veterinere böyle yetiştirdi Isparta'da şoförün o hareketi takdir topladı Zonguldak'da dehşet! Çalıştığı kafede husumetlisinin bıçaklı saldırısına uğradı Zonguldak'da dehşet! İşte o anlar... Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Engelli taklidi yapan köpek 'zabıta geliyor' deyince bakın ne yaptı Engelli taklidi yapan köpek viral oldu
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER