Gündem

Bitcoin, Yeniden 60 Bin Doların Üzerine Çıktı

Pazartesi günü ciddi bir düşüşün yaşandığı kripto para piyasaları, yeniden toparlanmaya başladı. İşte piyasalardaki son durum...

Bitcoin, Yeniden 60 Bin Doların Üzerine Çıktı
09-08-2024 09:07

Pazartesi günü sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, kripto para piyasalarında yaşanan büyük çöküşten bahsetmiştik. Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere tüm kripto varlıklar, eşi benzeri görülmemiş bir hızla düşüş yaşamıştı.

Ancak şimdi, rüzgâr tersine dönmüş gibi görünüyor. Zira piyasalarda yükselişler başladı. Bu durum en çok da BTC yatırımcılarını sevindirdi. Çünkü BTC fiyatı, sadece birkaç gün içerisinde yüzde 26 civarı yükseldi. 49 bin dolar seviyelerine kadar gerileyen BTC fiyatı, bu makalenin yazıldığı an itibarıyla 61 bin dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Altcoin'ler de payına düşeni aldı

kripto para piyasaları son durum

CoinMarketCap verilerine göre BTC'deki yükseliş, diğer kripto varlıkları da doğrudan olumlu etkiledi. Bu bağlamda; son 24 saatte Ethereum (ETH) yüzde 9,64, Binance Coin (BNB) yüzde 5,1, Solana (SOL) yüzde 2,5, Ripple (XRP) yüzde 0,19, Toncoin (TON) yüzde 11,61, Dogecoin (DOGE) yüzde 4,98, Cardano (ADA) ise yüzde 3,25 yükseliş gösterdi.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER