Gündem

Büyükelçi Serim Cumhurbaşkanlığı ve Meclis Yerleşkesi’nde incelemede bulundu

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet Meclisi Hizmet Binalarının inşaat alanında incelemlerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Serim konuya ilişkin…

Büyükelçi Serim Cumhurbaşkanlığı ve Meclis Yerleşkesi’nde incelemede bulundu
21-08-2024 19:27

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet Meclisi Hizmet Binalarının inşaat alanında incelemlerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Serim konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “TOKİ ve KKTC yetkilileriyle yaptığımız incelemelerde iş planıyla uyumlu şekilde çalışmaların hızla ilerlediğini yerinde tespit ettik. KKTC’ye yakışır, çağdaş, teknolojik bakımdan donanımlı ve çevreci bir anlayışla tasarlanmış ve tüm Kıbrıs Türkü’nü kucaklayan bu projenin en kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Yasin Ekrem Serim yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı ve Cumhuriyet Meclisi Hizmet Binalarının inşaat alanında incelemlerde buludu.

Büyükelçi Serim sosyal medya sayfası üzerinden konu ile ilgili yaptığı açıklamada ziyareti sırasında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldığını kaydetti.

Serim açıklamasında, “TOKİ ve KKTC yetkilileriyle yaptığımız incelemelerde iş planıyla uyumlu şekilde çalışmaların hızla ilerlediğini yerinde tespit ettik. KKTC’ye yakışır, çağdaş, teknolojik bakımdan donanımlı ve çevreci bir anlayışla tasarlanmış ve tüm Kıbrıs Türkü’nü kucaklayan bu projenin en kısa sürede tamamlanmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER