Gündem

Çanakkale depremine ait yeni görüntüler ortaya çıktı: Yaşanan panik anı böyle görüntülendi

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremin şiddeti güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Çanakkale depremine ait yeni görüntüler ortaya çıktı: Yaşanan panik anı böyle görüntülendi
06-03-2024 12:43

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4 Mart'ta saat 21.38'de 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Deprem anına ait olan yeni bir güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Depremin merkez üssüne yaklaşık 6 kilometre mesafede bulunan Gönen Karasukabaklar köyündeki bir evin güvenlik kamerası görüntüsünde, hane halkının ve bir kedinin deprem anında panikle kaçtığı görülüyor.
Depremin meydana geldiği fay 1953 yılında 7.2 büyüklüğünde deprem üretmişti.

Etiketler çanakkale deprem panik Esenyurt’ta alacak verecek meselesinde ortalık boks ringine döndü: 1’i kadın 3 kişi böyle birbirine girdi Alacak meselesinde ortalık boks ringine döndü! O anlar saniye saniye kaydedildi: Motosiklet ile otomobilin kazası aksiyon kamerasına böyle yansıdı Motosiklet kazası saniye saniye böyle görüntülendi Korku dolu anlar kamerada: Antalya’da hortumun seraları yerle bir ettiği anlar kameraya böyle yansıdı Antalya’da hortum seraları yerle bir etti! Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Mağaza kepengine takılan yaşlı kadın havada asılı kaldı Kepenge takılan yaşlı kadın havada asılı kaldı Şoke eden görüntü! Suudi Arabistan'ın ilk robotları Sarah ve Muhammed'in tanıtımında robot, sunucuyu taciz etti Suudi Arabistan'da robot sunucuyu taciz etti! Görüntüler paylaşıldı: Ukrayna, Rus devriye gemisini böyle vurdu Ukrayna, Rus devriye gemisini vurdu! İşte o anlar
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER