Gündem

Cani Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Ümraniye'de hırsızlık şüphelisi Yunus Emre Geçti tarafından başından vurulan ve şehit düşen Şeyda Yılmaz, memleketi Sivas'ta sonsuzluğa uğurlandı. Gözaltına alınan Yunus Emre Geçti'nin ise tam 26 suçtan kaydı çıktı.

Cani Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı
25-09-2024 16:07

Sabah Gazetesi'nden Oğuzhan Uysal'ın haberine göre İstanbul Ümraniye'den gelen haber Türkiye'nin yüreğini yaktı.

19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, pazar akşamı annesi Pınar Geçti tarafından polise ihbar edildi.

Gözaltına alınan Yunus Emre Geçti götürüldüğü polis merkezinden firar etti. Ihlamurkuyu, Petrol Yolu Caddesi'nde izine rastlanan Yunus Emre Geçti, kendisini yakalamak isteyen polislerden birinin silahını alarak rastgele ateş açtı.

27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz silahtan çıkan mermilerle şehadete ulaştı. Şehit polis Şeyda Yılmaz, memleketi Sivas'ta sonsuzluğa uğurlandı.

KATİL YUNUS EMRE GEÇTİ'NİN İFADESİNE SABAH ULAŞTI

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Yunus Emre Geçti'nin ifadesine ulaşıldı.

"O VARİLE DOĞRU 2 EL ATEŞ ETTİM"

26 suç kaydı bulunan suç makinesi Yunus Emre Geçti savunmasında, "Ben 5 ay öncesine kadar uyuşturucu madde kullanıyordum. Daha öncesinde bonzai ve esrar içiyordum. Beni Dudullu karakoluna polisler götürdü. Ben Ihlamurkuyu mahallesinde sokakta oturuyordum. Sonra karakola gittik. Hırsızlık konusu ile ilgili bize teşhis yaptırdılar.

Yanımda Doğukan Ayvaz Ömür isimli arkadaşım vardı. İfadelerimizi aldılar. Sonra polisler bana bekleyeceksin dediler. Annem, babam, dedem ve anneannem geldi. Ben sonra annemin çığlık sesini duydum. Karakolun duvarından atladım. Atlayınca babamı gördüm. Babam beni görünce kaçtı.

Ben oradan anneme yardım etmek için çıktım. İfademiz alındığı için ben kaçtım zannetmedim. Eve doğru normal minibüs ile gittim. Eski vergi dairesi üzerinde hasımlarıma denk geldim. Bana saldırdılar. Enes Polat, Eray Polat. Ahmet Polat. Azat Polat'dı. Bana saldırıp cebimden telefon ve paramı aldılar.

Beni gasp ettiler. Elanur isimli kızla çıkıyorum. Bu şahısların kız kardeşidir. O esnada oraya sivil araba gelmiş. Ben bu şahıslardan dayak yerken yerde silah gördüm. Sol kolumdan mermi yedim. Annemin vuruldum diye çığlığını duydum. Orada bir Varil vardı oradan silahın ucunu gördüm.

Onların polis olduğunu görmedim. Sivil araçla gelmişlerdi. Üzerinde üniforma olduğunu sonra kameralardan izleyince fark ettim. O varile doğru 2 el ateş ettim. Silahı orada bıraktım evime doğru yürüdüm. Sonra beni bekçiler gördü. Onlara teslim oldum.

Ben karşımda kadın olduğunun da farkına varmadım. Diğer yaralıları da ben yaralamadım. Ben kimseden silah almadım. Yerde gördüm. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kasten suç işlemedim. Tutuksuz yargılanmama karar verilsin" dedi.

Kaynak: SACITASLAN.COM

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER