Gündem

ChatGPT'nin "Ücretli Özellikleri", Herkes İçin Yayımlandı

OpenAI, normalde sadece Plus üyelerine sunulan ChatGPT özelliklerinin tüm kullanıcılara dün itibarıyla geldiğini duyurdu. Bunlar arasında özel GPT'ler, internetten gerçek zamanlı arama yaparak yanıt verme, dosya yükleme gibi kullanışlı özellikler var.

ChatGPT'nin
30-05-2024 10:33

OpenAI, Mayıs başlarında düzenlediği bir etkinlikle en yeni dil modeli GPT-4o’yu tanıtmıştı. Bu model, özellikle gelişmiş sesli modu ile dikkat çekmişti. Şirketin yaptığı tek önemli duyuru bu değildi. Normalde sadece ücretli abonelere sunulan birçok özelliğin artık herkes tarafından kullanılabileceği açıklanmıştı. Bunlardan GPT-4o’ya erişim gibi bazıları birkaç haftadır kullanılabiliyordu.

Şimdi ise beklenen gün geldi. OpenAI, diğer özelliklerin de dünyadaki tüm kullanıcılara sunulmaya başladığını açıkladı.

GPT’ler, internet taraması, dosya yükleme, hafıza ve dahası herkese sunuldu

Kullanıma sunulan özelliklerden en çok dikkat çekeni GPT’ler. OpenAI’ın geçen yılın sonlarında tanıttığı bu özellik, kullanıcıların sadece belli amaçlara hizmet eden kişiselleştirilmiş sohbet botları oluşturmasına izin veriyor. Bu botlara da “GPT” deniyor.

Artık başkalarının oluşturduğu, sizin de yararlanabileceğiniz GPT mağazasına ulaşabilirsiniz. GPT’ler sadece kullanmanın mümkün hâle geldiğinin altını çizelim. Oluşturma özelliği ise hâlâ sadece Plus abonelerine özel. GPT’lere buradaki bağlantıdan veya ChatGPT’ye girdiğinizde sol taraftaki menüde karşınıza çıkan “GPT’leri Keşfet” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER