Gündem

CHP'li adaydan mülteci çocuklara skandal sözler: Bunlar büyüdüğünde sorun olur

CHP'nin Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye başkan adayı olarak gösterdiği Veli Gündüz Şahin'in mülteci çocuklara yönelik sözleri sosyal medyada tepki çekti.

CHP'li adaydan mülteci çocuklara skandal sözler: Bunlar büyüdüğünde sorun olur
23-02-2024 13:19

Cumhuriyet Halk Parti’nin (CHP) Ankara Mamak’tan aday gösterdiği Veli Gündüz Şahin, seçim çalışmaları kapsamında halkın arasına karıştı. Şahin’in, Iraklı Türkmen çocuklara karşı söylediği sözler ise sosyal medyada gündem oldu.

Gündüz şu cümleleri söyledi: “Bunların büyüyünce memleketine gitmesi gerekiyor. Bunun için bana oy vermeyen insanlar burada dursun. Gönderirim ben bunları”

Veli Gündüz Şahin’in seslendiği mülteci çocuklar kendisine gülerek karşılık verirken, çevrede bulunan bazı kişiler ise başkan adayını alkışladı.

VELİ GÜNDÜZ ŞAHİN KİMDİR?

Veli Gündüz Şahin, 1963 yılında Çorum'un Alaca ilçesinde doğdu.

1990 yılından bugüne Mamak’ta yaşayan Şahin, 2002 yılında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldıktan sonra aynı yıl atamayla Mamak CHP İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. 2003 yılında yapılan seçime CHP'nin adayı olarak katılan Şahin, Mamak İlçe Başkanı olarak 6 yıl boyunca görev yapıtı.

2007’de 7. sırada Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı oldu.

2009’da CHP Mamak Belediye Başkanı Adayı oldu.

2010 yılında 33. Kurultayda CHP parti meclisine girdi. 2 yıl parti meclisi görevinden sonra Şahin, aktif olarak alanda çalışmalarını sürdürmeye devam etti.

Uzun yıllardır Mamaklılara aktif olarak hizmet veren Şahin, sadece siyasetle sınırlı 

2024 yerel seçimleri için CHP’den Mamak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Veli Gündüz Şahin, evli ve üç çocuk babasıdır.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi Etiketler göçmen çocuk mülteci chp skandal
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER