Gündem

Crazy Taxi'nin Yenilenmiş Sürümüyle İlgili Yeni Açıklama

SEGA, Crazy Taxi'nin yeniden yapım sürümüyle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, açık dünya türünde olacak oyunun çevrim içi çok oyunculu yapıya sahip olacağı ifade edildi.

Crazy Taxi'nin Yenilenmiş Sürümüyle İlgili Yeni Açıklama
02-07-2024 10:33

Video oyun dünyasının dev isimlerinden SEGA, uzun bir süredir Crazy Taxi'nin yenilenmiş bir sürümü üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir dönemlerin efsane yapımları arasında yer alan Crazy Taxi'nin yenilenmiş sürümü, 2022'de duyurulmuş olmasına rağmen resmî bir çıkış tarihi bilgisine sahip değil.

Ancak SEGA, yaklaşmakta olan oyunla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Şirket, oyunun yapısıyla ilgili dikkat çekici bir duyuru gerçekleştirdi. SEGA'nın açıklamasına göre Crazy Taxi'nin yenilenmiş sürümü, AAA ve açık dünya tarzında olacak ve çevrim içi çok oyuncu desteği verecek. 

Crazy Taxi'nin orijinal versiyonundaki atmosfer korunacak

Crazy Taxi

SEGA'nın üst düzey yöneticilerinden Kenji Kanno, yaklaşmakta olan yeniden yapımla ilgili yaptığı açıklamada, Crazy Taxi'nin orijinal versiyonundaki eğlenceli atmosferin korunacağını söyledi. Ancak oyunu yepyeni mekanikler eklenecek. Zaten eğlenceli olan oyun, yeni mekaniklerle daha da eğlenceli bir hâl alacak gibi görünüyor.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER