Kıbrıs

CTP Genel Sekreteri Akansoy: Meclis'e erken seçim önergesi sunacağız

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Sekreteri Asım Akansoy, BRT’de yayınlanan '18.Saat' programına katılarak Cumhuriyet Meclisindeki Başkanlık Divanı seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Parti Merkez Yönetim…

CTP Genel Sekreteri Akansoy: Meclis'e erken seçim önergesi sunacağız
08-10-2024 19:32

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Sekreteri Asım Akansoy, BRT’de yayınlanan '18.Saat' programına katılarak Cumhuriyet Meclisindeki Başkanlık Divanı seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Parti Merkez Yönetim Kurulu’nun, Genel Merkez’deki kısa toplantısının ardından Mecliste yeniden biraraya geldiğini ifade eden Akansoy, CTP olarak erken seçimi dillendirdiklerini kaydetti.

Akansoy CTP’nin Meclis'e bir erken seçim önergesi sunacağını, Genel Kurulda bu konunun tartışılmasının önünü açacaklarını kaydetti…

Açıklamasında seçim için bir tarih vermeyen Genel Sekreter Akansoy, Parti Genel Başkanın Genel Kurulun açılmasının ardından tarihi açıklayacağını kaydetti.

Akansoy bir soruya karşılık bir “B” planları olmadığını, ülkede yaşananların ortada olduğunu, önlerinde sadece erken seçim olduğunu kaydetti.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER