Gündem

Cumhurbaşkanı Tatar’a Sinjab ve Anders’ın kaleme aldığı kitap takdim edildi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “North Cyprus – Conversations – A Country and its faces” isimli kitabı hazırlayan yazar Samira Sinjab ve Marten Anders’ı kabul etti. Cumhurbaşkanı…

Cumhurbaşkanı Tatar’a  Sinjab ve Anders’ın kaleme aldığı  kitap takdim edildi
07-08-2024 18:48

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “North Cyprus – Conversations – A Country and its faces” isimli kitabı hazırlayan yazar Samira Sinjab ve Marten Anders’ı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabulde yaptığı konuşmada, kitabın uluslararası beğeni toplayarak, Amazon’da da en çok listelenenler arasına girmesine dikkat çekerek, büyük emekler verilerek hazırlanan kitapta, emeği geçenleri tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kendisiyle yapılan söyleşinin de eserde yer aldığını ifade ederek, kitaba gösterilen ilgilen dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Kitabın yazarları Samira Sinjab ve Marten Anders, Kuzey Kıbrıs’ın manzaralarını, kültürünü ve hızla gelişen sosyo-ekonomik yapısını kapsamlı ve derinlemesine bir bakış ile anlattıkları bu eserin adanın son on yıldaki dönüşümüne ışık tutarak, rehber bir kitap niteliği taşıdığını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, İngilizce ve Almanca olarak hazırlanan bu kapsamlı kitap, adanın henüz keşfedilmemiş olan zenginliklerini de okuyuculara aktardığını ifade etti.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER