Kıbrıs

Cumhurbaşkanı Tatar ,TOKİ heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü. Kabulde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TOKİ’nin önemli bir kurum olduğunu…

Cumhurbaşkanı Tatar ,TOKİ heyetini kabul etti
07-10-2024 22:12

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü.

Kabulde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TOKİ’nin önemli bir kurum olduğunu belirterek,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Deprem bölgesi ziyaretleri esnasında, sağlam binalara rastlandığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, bu binaların  birçoğunun TOKİ’ye ait olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Tatar, TOKİ’nin altyapı ve ekibi ile kaliteli çalışmalara imza atan  önemli bir kurum olduğunu  belirterek, yapısal dönüşümü en iyi şekilde gerçekleştiren kurumlardan biri olduğunu vurguladı. 

Türkiye Cumhuriyetinde önemli çalışmalar yapan TOKİ’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde de Kıbrıs halkına hizmet sunmasının son derece önemli olduğunun altını çizdi. 

TOKİ’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin imar ve yapılanmasına katkı koymasının önemli bir değer olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar, TOKİ başkanı ve yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi. 

TOKİ’nin katkı ve yardımlarının Kıbrıs Türk halkını daha da güçlendireceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, bu kurumun çalışmalarının çok kıymetli olduğunu belirtti. 

Anavatan Türkiye ile olan bağların çok güçlü olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, Doğu Akdeniz’de  bağımsız bir devlet olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yapısını güçlendirmek, halkına daha iyi hizmet sunmak adına TOKİ’nin sunacağı hizmet ve katkıların çok önemli gelişmelerin ilk adımı olacağını sözlerine ekledi.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER