Gündem

Değirmenlik Sağlık Ocağı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı

Yeni Değirmenlik Sağlık Ocağı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, bölgedeki mağduriyeti gidermek için Başbakan Ünal Üstel’in talimatları doğrultusuında…

Değirmenlik Sağlık Ocağı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı
21-08-2024 13:37

Yeni Değirmenlik Sağlık Ocağı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, bölgedeki mağduriyeti gidermek için Başbakan Ünal Üstel’in talimatları doğrultusuında çalıştıklarını ve şu anda temel atma aşamasına geldiklerini söyledi.

Dinçyürek, “ ada genelinde süratle yeni yatırımlar yapıyoruz, hepsinin ihaleleri bitti temelleri atmaya başladık.

Değirmenlik Sağlık Ocağı 8 ay sonra hizmete girecek bölge halkına hayırlı olsun. İstikrarla çıktığımız yolda hizmete devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta Maraş Sağlık Merkezi’nin temellerini atacağız” dedi.

Başbakan Ünal Üstel de , “bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz” diyerek, sağlıkta dev projelerin gerçekleştirileceğini ve 2024’ün sağlık yılı olacağını vurguladı.

Güzelyurt Hastahanesi ve Lapta Sağlık Ocağının en geç 2025 yılı içerisinde hizmete girmesini hedeflediklerini kaydeden Üstel, “başından beri ne söz verdiysek yerine getireceğiz. İktidarda istikrarla yola devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Sağlık Ocağı'nın temeli atıldı.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER