Gündem

Diplomasinin kalbi Antalya'da atıyor! 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu başladı

Diplomasinin kalbi, Uluslararası Antalya Diplomasi Forumu’nda atıyor. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Diplomasi Forumu’na 148 ülkeden 16 devlet ve hükümet başkanı, 60 Dışişleri bakanı ve 400’den fazla diplomat katılıyor. Dünya basınında yakından takip e

Diplomasinin kalbi Antalya'da atıyor! 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu başladı
01-03-2024 12:13

Uluslararası Antalya Diplomasi Forumuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ev sahipliği yapıyor. 1-3 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Antalya Diplomasi Forumu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan devlet ve hükümet başkanları ile görüşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Antalya Mitingi ve Antalya Şehir Hastanesi ve bağlantı yolları açılışını da gerçekleştirilecek.

STK'LAR VE İŞ İNSANLARI KATILIYOR

Antalya Diplomasi Forumuna devlet ve hükümet başkanları, bakanları, diplomatlarının yanı sıra iş insanları, akademisyenleri ile düşünce kuruluşları, gençlik ve medya temsilcileri katılacak. Formu 600'ün üstünde basın mensubu takip ediyor. 

KUŞ UÇURTULMUYOR

Formun gerçekleştiği Belek Turizm Bölgesi'nde olağan üstü güvenlik önlemleri alındı.

Antalya Havalimanı ve formun yapılacağı bölgede kuş uçurtulmuyor. Antalya ve Belek Turizm Merkezi arasında olağan üstü güvenlik önlemleri alandı. Güvenlik güçleri bölgeyi karadan, havadan ve denizden 24 saat teyakkuz halinde gözetliyor. Sahil Güvenlik ekipleri Akdeniz'de devriye atıyor. En küçük şüpheli duruma anında müdahale ediyor. Antalya Valiliği Uluslar arası Antalya Diplomasi Formu nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşanacağını belirterek vatandaşları uyardı.

Kaynak: A.A Etiketler antalya diplomasi cumhurbaşkanı erdoğan Hakan Fidan
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER