Gündem

DorukCloud, Altın Örümcek Ödülleri’nin ana sponsoru oldu

İnternet servis sağlayıcısı olarak 1993 yılında kurulan DorukNet'in, bulut markası DorukCloud, 22 yıldır Türkiye’de düzenlenen Altın Örümcek Ödülleri'nin bu yılki ana sponsoru oldu.

DorukCloud, Altın Örümcek Ödülleri’nin ana sponsoru oldu
19-08-2024 13:08

Törende mobil uygulama, web sitesi ve dijital pazarlamayı da içeren 29 farklı kategoride Türkiye’de üretilen projeler değerlendirilecek. 12 Ağustos’ta başlayan başvurular ise 6 Eylül’de sona erecek.

DorukCloud, 22. Altın Örümcek Ödülleri’nin ana sponsoru olduğunu duyurdu. Bu yıl mobil uygulama, web sitesi ve dijital pazarlamayı da içeren 29 farklı kategoride Türkiye’de üretilen projelerin değerlendirileceği Altın Örümcek Ödülleri’nde dijital dünyada fark yaratan çalışmalar ödüllendirilecek.

“ŞEFFAF BİR ANLAYIŞLA TÜRKİYE’NİN İNTERNET SERÜVENİNE TANIKLIK EDİYOR”

Altın Örümcek Ödülleri’nin 22 yıldır hiçbir kurum, kuruluş ve derneğin etkisi altında kalmadığını vurgulayan DorukNet İcra Kurulu Üyesi Şenol Doyranlı, “Altın Örümcek Ödülleri, tamamen bağımsız ve şeffaf bir anlayışla Türkiye’nin internet serüvenine tanıklık ediyor. Bugüne dek binlerce projenin büyümesine ve internet okuryazarlığına katkıda bulunan Altın Örümcek Ödülleri’ne, markamızla ana sponsor olduğumuz için gururlu ve heyecanlıyız” dedi.

“DİJİTAL GELECEĞE YÖN VERİYORUZ”

Doyranlı, ödüllere ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Sektörde 30 yılı aşan DorukNet, DorukCloud markasıyla 4 veri merkezinden bin 500’e yakın müşteriye yüzde 99 uptime oranıyla kesintisiz bulut hizmetleri sağlıyor. Altın Örümcek Ödülleri’nin bu yılki ana sponsoru olarak, yeni nesil teknolojilerin yaygınlaşmasını ve başarılı projelerin daha geniş kitlelere ulaşmasını desteklemeyi hedefliyoruz. 22. Altın Örümcek Ödülleri, Türkiye’nin internet dünyasında ve dijital ortamında ‘inovasyonun altın standardını’ oluşturmaya ve dijital geleceğe yön vermeye bu yıl da devam edecek” diye konuştu.

ANA KATEGORİ GALİPLERİ SANAT ESERİYLE ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Törende verilen En İyi Web Sitesi ve En İyi Mobil Uygulama bronz ana ödülleri, heykeltraş Erdoğan Sarma tarafından, Sarma’nın Datça’daki atölyesinde el emeğiyle üretiliyor.

BAŞVURULAR 6 EYLÜL’DE SONA ERECEK

22’nci Altın Örümcek Ödülleri'nde, 29 farklı kategoriden birinde yarışmak isteyen adaylar için başvuru süreci 12 Ağustos’ta başladı.

6 Eylül’de sona erecek olan başvuruların ardından gönüllülük esasıyla çalışan bağımsız jüri, 11-27 Eylül tarihlerinde başvuruları değerlendirilecek. 4 Ekim’de açıklanacak finalistler, 7-25 Ekim arasında halk oylamasına açılacak. Kazananlar 4-11 Kasım tarihlerinde açıklanacak.

DHA

Kaynak: SACITASLAN.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER