Kıbrıs

Gençlik Haftası etkinlikleri sona erdi

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğü tarafından organize edilen 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri Beyarmudu’nda düzenlenen organizasyonla son buldu.…

Gençlik Haftası etkinlikleri sona erdi
21-05-2024 11:18

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğü tarafından organize edilen 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri Beyarmudu’nda düzenlenen organizasyonla son buldu.

Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Sosyal Tesisleri’nde geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen etkinlikte, sahne gösterileri ve konserler yer aldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın, 19 Mayıs’ın önemine değinerek, Atatürk’ün gençlere günü hediye ettiğini, gençlerin de ülkeleri için canla başla çalışarak, bir sonraki nesillere aktaracağını ifade etti. Özsaygın, gençlere güvenlerinin tam olduğunu aktaran Özsaygın, gençlerin bayramını kutladı.

Etkinlikte; Gençlik Dairesi Akdoğan Gençlik Merkezi Küçük, Genç ve Büyük Halk Dansları Toplulukları, Vadili Gençlik Merkezi Minik, Küçük ve Orta Halk Dansları Toplulukları ve Master Ritim Grubu, Paşaköy Gençlik Merkezi Genç Halk Dansları Topluluğu, Akdoğan Kültür Sanat Merkezi Kadın Master Halk Dansları Topluluğu, Beyarmudu Belediyesi Genç Halk Dansları Topluluğu, Mesarya Belediyesi Korosu, YDÜ Dans Kulübü, Dancebase Art Studio ve Türkiye Halk Dansları ekipleri gösteri yaptı. Dans performansları ardından Yahya Erenköy ve Orkestrası’nın verdiği konser ile gençlik haftası etkinlikleri tamamlandı.

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER