Gündem

Google Fotoğraflar'ın Yüz Gizleme Özelliği Yenileniyor

Google Fotoğraflar uygulamasının yüz gizleme özelliği yenileniyor. Henüz kodlarda tespit edilen yeni özellik, yüzlerin gizlenmesini kolaylaştıracak. Özelliğin ne zaman yayımlanacağı şimdilik belli değil.

Google Fotoğraflar'ın Yüz Gizleme Özelliği Yenileniyor
29-07-2024 10:42

ABD merkezli teknoloji devi Google'ın en popüler hizmetleri arasında yer alan Fotoğraflar, çok yakında bomba bir özellik alacak. Uygulama kodlarında tespit edilen ve henüz geliştirme aşamasında olduğu anlaşılan yeni özellik, albümlerinizde yer alan bir kişinin yüzünü gizlemeyi aşırı kolay bir hâle getirecek.

Aslına bakacak olursak Google Fotoğraflar, albümlerde yer alan bazı insanların yüzlerinin gizlenmesine zaten izin veriyor. Ancak bu özellik, tabiri caizse gizli kapılar ardına saklanmış durumda. Üzerinde çalışılan yeni özellik, bu süreci kolaylaştıracak. Böylelikle kullanıcılar, fotoğraflarda yüzlerini görmek istemedikleri kişiler için hızlıca ayar yapabilecekler. 

Google Fotoğraflar'ın yeni özelliği böyle görünecek

Google Fotoğraflar

Google Fotoğraflar'ın geliştirme aşamasındaki özelliği, oldukça kolay bir çalışma mantığına sahip olacak. Yeni özellik kapsamında bir kişinin yüzünü gizlemek isteyen kullanıcıların, aşağıdaki adımları takip etmesi gerekecek.

Google Fotoğraflar'da yüz gizleme nasıl yapılır?

Adım #1: Bir fotoğrafı açın ve yukarı kaydırın.Adım #2: Kişiler bölümünde görünen yüzlerin yanındaki üç noktaya dokunun.Adım #3: "Yüzü Gizle" seçeneğine dokunun.Adım #4: Söz konusu kişinin yüzünü tamamen mi gizleyeceğinizi yoksa daha az mı görmek istediğinizi seçin.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER