Gündem

Google Play Store'daki Kalitesiz Uygulamalar Kaldırılacak

Google, Android uygulama mağazası Play Store ile ilgili önemli bir karar aldı. Kullanıcıları sevindirecek bu karar kapsamında kalitesiz uygulamalar, mağazadan kaldırılacak.

Google Play Store'daki Kalitesiz Uygulamalar Kaldırılacak
19-07-2024 18:27

ABD merkezli teknoloji devi Google'dan Play Store ile ilgili çok önemli bir hamle geldi. Şirket, 31 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla uygulama mağazasında kıyım yapacağını duyurdu. Google'ın açıklamasına göre artık kalitesiz uygulamalar, Play Store aracılığıyla kullanıcılara ulaşamayacak.

Play Store, milyonlarca uygulamaya ev sahipliği yapıyor olsa da bunların ciddi bir bölümünün hiçbir işe yaramadığı zaten biliniyor. İşte Google, tam olarak bu duruma parmak bastı. Kararsız çalışan, bozuk veya hiçbir anlamı olmayan uygulamalar, çok yakın bir gelecekte Android telefonlara indirilemeyecek

Bu karar, kullanıcıların işine yarayacak

Google Play Store değişiklik

Google'ın Play Store ile ilgili yeni kararı, en çok da kullanıcıların işine yarayacak. Çünkü böyle bir hamle ile kalitesiz, hiçbir işe yaramayan ve sadece reklam geliri elde etmek için geliştirilmiş mobil uygulamalar, Android uygulama mağazasından kaldırılmış olacak. Google, aldığı yeni karar kapsamında kaç uygulamanın Google Play Store'dan kaldırılacağına ilişkin bir bilgi vermedi.

Kaynak: WEBTEKNO.COM

Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER