Gündem

Görenler şaştı kaldı! Gaziosmanpaşa'da caddenin ortasında büyük bir yılan görüntülendi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da caddenin ortasında büyük bir yılan görüntülendi. Yılanın, cadde üzerindeki bir esnafa ait olduğu ve güneşlendirmek için caddeye bıraktığı öğrenildi.

Görenler şaştı kaldı! Gaziosmanpaşa'da caddenin ortasında büyük bir yılan görüntülendi
18-03-2024 10:48

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir caddede görüntülenen büyük yılan, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Gaziosmanpaşa'da sarı rengi ve büyük boyutuyla dikkat çeken bir yılan caddede görüntülendi. Yılanın, cadde üzerindeki bir esnafa ait olduğu ve güneşlendirmek için caddeye bıraktığı öğrenildi.

Öte yandan yılanın akıbeti belli değilken resmi kaynaklardan da henüz bir açıklama gelmedi.

Etiketler gaziosmanpaşa yılan cadde Ankara'da iki grup arasındaki kavgada cadde boks ringine döndü! Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu anlar kameraya böyle yansıdı Ankara'da tekme ve yumruklar havada uçuştu! Başakşehir'de kaza geliyorum dedi! Motosiklet ile tek teker üzerinde ilerlerken böyle kaza yaptı Başakşehir'de kaza geliyorum dedi! İşte o anlar Gaziosmanpaşa’da yol verme tartışmasında ortalık karıştı! Taksinin camını yumruk atarak böyle kırdı Taksinin camını yumruk atarak böyle kırdı! Hakan Fidan'ın 'Kurtlar Vadisi' yanıtı gündem oldu: '14 yaşından itibaren devletin hassas hizmetinde olunca...' Hakan Fidan'ın 'Kurtlar Vadisi' yanıtı gündem oldu Diyarbakır'da feci kaza! Taksi ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Diyarbakır'da feci kaza kamerada! Çakmak bomba gibi patladı! Amasya’da bir kişi çakmağa gaz dolumu yaptığı sırada çakmak bir anda alev aldı. O anlar kameraya böyle yansıdı Çakmak bomba gibi patladı! İşte o anlar...
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER