Gündem

Görüntü Beylikdüzü’nden: İşyerine böyle kurşun yağdırdı!

Beylikdüzü’nde silahlı şahıs, gece saatlerinde bir işyerini kurşunladı. Olay sonrası şahıs, polis ekipleri tarafından yaşadığı evde yakalanırken kurşunlama anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Görüntü Beylikdüzü’nden: İşyerine böyle kurşun yağdırdı!
04-03-2024 11:24

Olay, 26 Şubat Pazartesi saat 02.00 sıralarında Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre yol üzerindeki matbaaya giden Aytaç B. (36) dükkana yaklaştı. Kapalı olan işyerine elindeki tabanca ile birkaç kez ateş eden şahıs, olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine dükkana polis ve olay yeri inceleme ekipleri gelerek çalışma yaptı. Beylikdüzü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla şahsı yakalamak için harekete geçti. Aytaç B., Bakırköy’de yaşadığı evde tespit edildi. Şahıs yakalanarak gözaltına alınırken olayda kullanılan silah evde bulundu. İfadesinde suçunu kabul eden Aytaç B. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken yaşanan kurşunlama anı ise çevredeki bir güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Etiketler beylikdüzü işyeri silah Beylikdüzü'nde film sahnelerini aratmayan görüntü! Polis, dur ihtarına uymayan motosikletliyi böyle kovaladı Beylikdüzü'nde film sahnelerini aratmayan görüntü! İstanbul’da taksi krizleri kamerada: Taksici, taksimetre açmayıp bin lira istedi, bir diğer yolcu da taksimetre ücretini böyle ödemedi İstanbul’da taksi krizleri kamerada! İstanbul Maltepe'de akran zorbalığı kamerada! Defalarca yumrukladı, başına böyle silah dayadı Defalarca yumruklayıp başına silah dayadı! Dev gemilerin suya ilk indirildiği anlar sosyal medyada gündem oldu Dev gemiler suya böyle indiriliyor! İşte o anlar Küçükçekmece'de 19 aracın lastiklerini bıçakla patlattılar! O anlar saniye saniye kamerada 19 aracın lastiklerini bıçakla patlattılar! Alanya’da iki kişinin hayatını kaybettiği feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı Alanya’da 2 kişinin öldüğü feci kaza kamerada
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER